home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Αυτός είναι ο 39χρονος που άρπαξε την 6χρονη από το σπίτι και ασέλγησε πάνω της

Η 6χρονη περιέγραψε τι είχε συμβεί στο πρόσωπο που είχε αναλάβει την υποχρέωση να την προσέχει, το οποίο αμέσως μετά τις αποκαλύψεις ενημέρωσε την Αστυνομία
astynomia αστυνομία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 39χρονου αλλοδαπού που άρπαξε 6χρονο κορίτσι από γειτονικό του σπίτι στην Πάτρα και ασέλγησε πάνω της. Ο δράστης ονομάζεται Costin Florin του Gherghe και της Maria, είναι 39 ετών (γεννήθηκε στις 07-04-1983) και είναι από την Ρουμανία.

drastis1

Το χρονικό της απαγωγής

Δύσκολες στιγμές βίωσε στα χέρια του 39χρονου το κοριτσάκι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο δράστης ασκώντας σωματική βία απήγαγε την ανήλικη μέσα από σπίτι φιλικού προσώπου της μητέρας, όπου την είχε αφήσει για φύλαξη καθώς ήταν επιβεβλημένη η ανάγκη να μεταβεί σε νοσοκομείο για το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ο δράστης που φαίνεται πως παρακολουθούσε τις κινήσεις στο γειτονικό σπίτι, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, μπήκε από ανοικτό παράθυρο και ασκώντας σωματική βία στην 6χρονη την άρπαξε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του. Εκεί προέβη σε ασελγείς πράξεις και σύμφωνα με τα όσα φέρεται να αποκάλυψε η ανήλικη, άρχισε να την ακουμπά στα γεννητικά όργανα και να τη φιλά στον λαιμό και στο πρόσωπο.

Τέλος στις αρρωστημένες ορέξεις του μπήκε όταν αντελήφθη πως ο γείτονάς του επέστρεψε και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, φρόντισε να μην φανεί η απουσία της 6χρονης. Επιστροφή που ως φαίνεται αποδείχθηκε σωτήρια για το κοριτσάκι, καθώς κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει μέχρι πού θα προχωρούσε και τι θα έκανε ο 39χρονος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis