home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Νέα χρηματοδότηση ΔΕΥΑΝ σε επιλεγμένες ιστοσελίδες – Τα κριτήρια δεν ανακοινώνονται

Πληρωμή διαφήμισης σε ιδιώτη με υπηρεσίες Ανεξάρτητου Δημοσιογράφου και σε Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία
Χαρτονομίσματα ευρώ

Συνεχίζει τη χρηματοδότηση μέσω διαφημίσεων η ΔΕΥΑ Ναυπλίου, σε επιλεγμένες ιστοσελίδες, χωρίς να ανακοινώνει ούτε αυτή τη φορά τα κριτήρια, με τα οποία επιλέγει τα Μέσα Ενημέρωσης.

Εν μέσω κρίσης η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Ναυπλίου, αποφάσισε ξαφνικά να διαφημιστεί τον Μάρτιο, ξοδεύοντας 1.488,00 ευρώ. Με απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 η ΔΕΥΑΝ δέσμευσε το ποσό αυτό, από τον προϋπολογισμό του 2022, για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης για την προβολή της, που αφορά σε τακτικά έξοδα.

Την ίδια ημέρα, με απόφαση του διευθυντή της δημοτικής επιχείρησης εγκρίνεται η δαπάνη 1.200€ (πλέον Φ.Π.Α.) για την υπηρεσία: «ΠΡΟΒΟΛΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ν.» σε ιδιώτη (Υπηρεσίες Ανεξάρτητου Δημοσιογράφου) και σε μία Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ). Οι πληρωμές είναι ισόποσες, δηλαδή 600,00€ (πλέον Φ.Π.Α.) στον καθένα, από τους δύο παραπάνω.

Τα κριτήρια και οι διαφημίσεις της ΔΕΥΑΝ

Η νέα διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου, έρχεται μετά τα περιβόητα ευχητήρια που δίδονται, με κριτήρια αφανή, χωρίς ποτέ να ανακοινώσει πότε και πού προβάλλεται, ώστε να γνωρίζουν οι δημότες αν πιάνουν τόπο τα χρήματά τους.

Τα κριτήρια αυτά (αν και εφόσον υπάρχουν) επιβάλλεται να γνωστοποιηθούν όμως και για άλλους λόγους, όπως ο αθέμιτος ανταγωνισμός, αφού η ίδια διαφήμιση δεν προβάλλεται σε αντίστοιχα site και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία ούτε την …ζητιάνεψαν, ούτε φυσικά έκαναν παραβιάσεις της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, για να την διεκδικήσουν. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis