home design

Γιάννης Ανδριανός: Γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού σε μία δύσκολη συγκυρία

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειάζεται να έχουμε ενότητα και ομόνοια γιατί μόνο έτσι ξεπερνάμε τα προβλήματα»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αργολίδα και στα πλαίσια της Εθνικής Επετείου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους! Διπλή γιορτή σήμερα, γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Βεβαίως σε μία δύσκολη συγκυρία. Έχουμε μια εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και έχουμε επομένως δύο ομόδοξους, ορθόδοξους λαούς να πολεμούν να χύνεται λοιπόν αίμα ορθοδόξων.

Είναι ένας καταδικαστέος πόλεμος, μια καταδικαστέα εισβολή από την πλευρά της Ρωσίας. Και βεβαίως αντιμετωπίζουμε μια γενικότερη δύσκολη συγκυρία, καθώς εκτός της πανδημίας υπάρχει όλη αυτή την κρίση λόγω του πολέμου, με οικονομικές επιπτώσεις στα νοικοκυριά σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της οικονομίας.

Όμως αυτό που οφείλουμε πάνω απ’ όλα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι να έχουμε ενότητα, να έχουμε ομόνοια γιατί μόνο έτσι ξεπερνάμε τα προβλήματα. Και πάντα αυτό που πρέπει να πούμε και να τονίσουμε και πάλι είναι ότι η άμυνα της χώρας είναι αυτοσκοπός και αυτό αποδεικνύουν και τα τελευταία γεγονότα. Επομένως τίποτα δεν είναι δεδομένο, και οφείλουμε στους ήρωες και τις ηρωίδες του ‘21 να υπερασπιζόμαστε τα δίκαιά μας, την ακεραιότητα, την ελευθερία μας, την δημοκρατία μας, γιατί τίποτα πλέον – και το βλέπουμε – δεν είναι αυτονόητο, αλλά όλα θέλουν αγώνα και επαγρύπνηση».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version