home design 800x400
home design 1170Χ320

Γκιόλας: Η Μίνα Γκάγκα έδειξε ότι αγνοεί τα προβλήματα ενώ θα έπρεπε να τα γνωρίζει

Η Αν. Υπουργός Υγείας δεν δεσμεύτηκε να διορθώσει τα χρονίζοντα προβλήματα των Νοσηλευτικών Μονάδων  Άργους και Ναυπλίου, σύμφωνα με τον βουλευτή
Μίνα Γκάγκα νοσοκομεία Αργολίδας Αρκαδίας (4)

Ο Γιάννης Γκιόλας, βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τη χθεσινή επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στην Αργολίδα, ανέφερε:

«Όχι μόνο δεν δεσμεύτηκε να διορθώσει τα χρονίζοντα προβλήματα των Νοσηλευτικών Μονάδων  Άργους και Ναυπλίου η Υφυπουργός Υγείας κ. Μ. Γκάγκα αλλά μιλώντας γενικώς και αορίστως έδειξε πως τα αγνοεί, παρά το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα ενοχληθεί με πολλαπλές ερωτήσεις μου οι οποίες και παραμένουν αναπάντητες.

  • Η Υφυπουργός Υγείας όφειλε να γνωρίζει  το τεράστιο πρόβλημα των Παιδιατρικών Κλινικών, οι οποίες παραμένουν χωρίς παιδιάτρους εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα οι γονείς να ταλαιπωρούνται καταφεύγοντας είτε σε όμορους νομούς είτε στο λεκανοπέδιο της Αττικής είτε ακόμη και σε ιδιώτες.
  • Όφειλε να γνωρίζει τη διακοπή λειτουργίας της Ψυχιατρικής κλινικής του Άργους, με αρκετές οικογένειες να αντιμετωπίζουν αξεπέραστες δυσκολίες, αφού οι άνθρωποί τους δεν μπορούν να νοσηλευτούν στον τόπο που διαμένουν.
  • Όφειλε να γνωρίζει για τις ελλείψεις των αναγκαίων ιατρών για την Ουρολογική Κλινική του Άργους.
  • Όφειλε να γνωρίζει την Ορθοπεδική καθώς και την Παθολογική, βασικές κλινικές, οι οποίες χρήζουν άμεσης ενίσχυσης με προσλήψεις ανάλογων ειδικοτήτων.
  • Όφειλε να γνωρίζει το κλείσιμο της Μαιευτικής κλινικής Άργους, λόγω συνταξιοδότησης του μόνιμου γυναικολόγου.
  • Όφειλε να γνωρίζει για τα τεχνικά προβλήματα και την έλλειψη ιατρού που αντιμετωπίζει η Τεχνητή Μονάδα Νεφρού της Ν.Μ. Άργους.

Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν την πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της Δημόσιας Υγείας, προβληματίζονται όμως ιδιαίτερα με την άγνοια και τη σιωπή της Υφυπουργού. Η ιδιωτικοποίηση, η υποβάθμιση μέχρι και το κλείσιμο ορισμένων δημόσιων Νοσοκομείων αποτελεί μόνιμο στόχο της και έτσι ερμηνεύεται η στάση της να μην απαντήσει σε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.  Άλλωστε, οι κάτοικοι της Αργολίδας ζουν πλέον με το φόβο του κλεισίματος του ενός Νοσοκομείου από τα δύο, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι «δεν μπορεί να λειτουργούν δύο Νοσοκομεία σε μικρή απόσταση», παρ’ όλα αυτά η Υφυπουργός κ. Γκάγκα δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να αναφερθεί σ’ αυτό.

Η ξεκάθαρη καταγραφή και κατάθεση αιτημάτων για τα περισσότερα θέματα που ταλανίζουν τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους εδώ και καιρό από τον ομοϊδεάτη της Δήμαρχο της πόλης κ. Καμπόσο, ίσως να την κάνουν να αλλάξει άποψη!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis