home design 800x400
home design 1170Χ320

Προσωρινός ανάδοχος για την αντικατάσταση του αγωγού λυμάτων στον Βιολογικό Άργους – Ναυπλίου

Βιολογικός Άργους - Ναυπλίου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, προέβη στην κατακύρωση αναδόχου στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του με προϋπολογισμό 1.450.000 ευρώ αρδευτικού έργου Μελισσίου, όπως επίσης και στην έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διεξαγωγής ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για το με προϋπολογισμό 2.100.000 ευρώ έργο της προστασίας της όδευσης της Αρχαίας Διόλκου.

Στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε επίσης το πρακτικό κατακύρωσης της σύμβασης, στο πλαίσιο του σχετικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης ανάδειξης τμήματος του ποταμού Ευρώτα, από παλαιά γέφυρα έως τον παραπόταμο Κνακίωνα, προϋπολογισμού 699.784,45 ευρώ.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου για τη συνέχιση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου στο έργο ανάπλασης στον προαύλιο χώρο του ναού Αγίου Σωτήρος Χριστιάνων, Δήμου Τριφυλίας,  προϋπολογισμού κατά τη μελέτη 625.000 ευρώ.

Προέβη επίσης η Οικονομική Επιτροπή στην έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Βαλτεσινίκο – Μυγδαλιά – Θεόκτιστο, προϋπολογισμού 370.000 ευρώ.

Ενέκρινε, ακόμα, προγραμματική σύμβαση για το προϋπολογισμού 600.000 ευρώ έργο συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών σε δημοτικούς δρόμους σε Χράνους, Χρούσα και Νεοχώριο, όπως και το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για το έργο αντικατάστασης του αγωγού διάθεσης λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου.

Εξ άλλου, η Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου του έργου ανάπλασης των πλατειών ΟΕΚ Μεγαλόπολης και Ψαθίου.

Τέλος, εκτός ημερησίας διάταξης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση τους όρους των διακηρύξεων δύο ηλεκτρονικών διαγωνισμών με αντικείμενο, αφ’ ενός την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδένδρων και αφ’ ετέρου την παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας στους ελαιώνες, στο πλαίσιο του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς στη Μεσσηνία για τα έτη 2022, 2023 και 2024.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis