home design

Ναύπλιο: Επαναφέρει τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Ο Παλαμήδης»

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων

Μετά από διετή απουσία, λόγω της πανδημίας, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» θα ήθελε να επανέλθει με δειλά και προσεκτικά βήματα, τηρώντας όλα τα ισχύοντα μέτρα, σε δράσεις που είχαν ατονήσει.

Μία από αυτές τις δράσεις είναι η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν στην Τοπική Ιστορία και περιλαμβάνουν:

  1. Επίσκεψη στην αίθουσα Πολιτισμού τον Συλλόγου.
  2. Την γνωριμία της πόλης μέσω του φωτογραφικού και ιστορικού αρχείου του Συλλόγου.
  3. Την γνωριμία με την βενετσιάνικη μάσκα, δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο κτήριο του Συλλόγου — Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη τον Ναυπλίου.
  4. Την ανακάλυψη και εξερεύνηση των οδωνυμικών τον Ναυπλίου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων του Ναυπλίου, της Αργολίδας αλλά και σχολικών μονάδων της Επικράτειας.

Ο Σύλλογός ανακοινώνει ότι και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2021 — 2022 θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα.

Υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι η κυρία Τίνα Γκιόλα – μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου – με την οποία, προκειμένου να καθορίζονται οι λεπτομέρειες των επισκέψεων, οι υπεύθυνοι καθηγητές των σχολείων μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία καθημερινά στο τηλέφωνο 27520 24520 τον Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και κατά τις ώρες 11.00′ έως 13.00′ και στο προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Τ. Γκιόλα – 6974993433.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version