home design

Επιμελητήριο Αργολίδας και δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων αποχαιρετούν την Έλσα Παπαδημητρίου

Τι αναφέρει ο Φώτης Δαμούλος και το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων σε ψήφισμά του.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου της συντοπίτισσάς μας Έλσας Παπαδημητρίου, μας γέμισε θλίψη, αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος.

Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννημένη στο Ναύπλιο, με σπουδές στην Αρχιτεκτονική σε Ελλάδα και ΗΠΑ, είχε πλούσιο και δραστήριο κοινοβουλευτικό βίο αφού από το 1993 έως και το 2011 εκλεγόταν ως βουλευτής Αργολίδας με την Νέα Δημοκρατία.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ήταν συνεχής και δυναμική, ενώ η προσφορά της στον τόπο μας μεγάλη.

Διακρίθηκε για το έργο της και τις πρωτοποριακές της θέσεις σε τοπικό, περιφερειακό, πανελλήνιο και διακοινοβουλευτικό επίπεδο.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκφράζει την ειλικρινή και βαθιά οδύνη για το θάνατό της και ως ελάχιστη συμμετοχή στο πένθος ο πρόεδρος του μεταφέρει στην οικογένεια της εκλιπόντος, τα συλλυπητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των υπαλλήλων και του ίδιου προσωπικά.

Το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων

Με το άγγελμα του θανάτου της πρώην Βουλευτού Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Έλσας Παπαδημητρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν την λύπη τους, τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά τους στους οικείους της, ενώ θα κατατεθεί χρηματικό ποσό εις μνήμην της εκλιπούσης στο κοινωφελές ίδρυμα «Οίκος Ευγηρίας-Πρόνοια Μαρίας Κ.Ράδου».

Η εκλιπούσα για 17 και πλέον έτη, τιμήθηκε από το εκλογικό σώμα της Αργολίδας και εκπροσώπησε το νομό στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Κατά την άσκηση του Βουλευτικού Αξιώματος, επέδειξε πολιτικό ήθος και υπέρτατη υποχρέωση της αποτελούσε η συνεχής επαφή με τους κατοίκους του Νομού και η συμβολή της στην επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούσαν.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της είχαν ως αποτέλεσμα τη συμβολή της στην δρομολόγηση διαδικασιών και την εκτέλεση έργων που βοήθησαν σημαντικά στην Ανάπτυξη του Νομού Αργολίδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version