home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κάτι αλλάζει στον Περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου – Πορτοχελίου

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, επισκέφτηκε χθες Τρίτη 15 Μαρτίου, το σημείο όπου γίνονται οι εργασίες.
κομβος 1 1149x1536

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, επισκέφτηκε χθες Τρίτη 15 Μαρτίου, το σημείο όπου γίνονται οι εργασίες για την κατασκευή του κόμβου στον Περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου – Πορτοχελίου, με σκοπό να ενημερωθεί και να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους αρμόδιους και τους επιβλέποντες μηχανικούς για την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα των εκτελούντων έργων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες του έργου «Κατασκευή του κυκλοφοριακού κόμβου στην έξοδο από Κρανίδι προς Πόρτο Χέλι», ξεκίνησαν προ ολίγων ημερών και συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς έτσι ώστε ο ανάδοχος του έργου να το παραδώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα απ’ ότι προβλέπει η σύμβασή του.

Παρόντες στο σημείο των εκτελούμενων έργων ήταν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο επιβλέπων μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ο ανάδοχος εργολάβος και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσονται οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου.

Τέλος, σημειώνεται ότι η κατασκευή του Κόμβου αποτελεί ένα έργο πνοής για τον τόπο μας, αφού η ολοκλήρωση και παράδοσή του στο οδικό δίκτυο θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ασφαλέστερη μετακίνηση και εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου Ερμιονίδας.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Το έργο αυτό ήταν βασική προϋπόθεση για την αποφυγή ενός πολύ επικίνδυνου σημείου διασταύρωσης και με λανθασμένη προτεραιότα μάλιστα, που κανείς δεν διόρθωνε δεκαετίες τώρα, από την κατασκευή του περιφερειακού που έπρεπε να έχει την προτεραιότητα κι όχι STOP.
    Καιρός ήταν να γίνει κι αυτό, ας ελπίσουμε πως δεν θα υπάρξουν αστοχίες με μπιχλιμπίδια στο κέντρο του δρόμου κι επικίνδυνα εμπόδια για πιθανή σύγκρουση μοτοσικλετιστών ή αυτοκινήτων πάνω στη ροτόντα. Δεν πρέπει να μπουν κολονάκια σήμανσης, κολόνες φωτισμού, σκαλάκια, παρά μόνο χαλίκι στο κέντρο και θαμνώδης διακοσμητική ανθοφορία που δεν σηκώνεται πάνω από τα 30 εκατοστά, συντηρείται τακτικά, διαρκεί όλο το έτος και ποτίζεται συχνά.
    Ας είναι καλά η Ευρώπη που συγχρηματοδοτεί το ταμείο κατασκευής δημοσίων έργων αν και αναμένουμε να μην μπουν ευρωπαϊκές σημαίες ούτε στην υπάρχουσα ροτόντα στη δυτική πλευρά, ούτε στην υπό κατασκευή νότια του Κρανιδίου, διότι η δημαρχία δείχνει αδιαφορία για τον χρηματοδότη του και βοηθό χορηγό των έργων του.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis