home design 800x400
home design 1170Χ320

Επίθεση Καχριμάνη:  Χέρι φιλίας με το όπλο γεμάτο και μια διαταγή πληρωμής για κατάσχεση

Καυστικό σχόλιο του προέδρου ΔΕΥΑΝ για τα χρήματα που διεκδικεί το Άργος από το Ναύπλιο
Γιώργος Καχριμάνης

Με ένα καυστικό του σχόλιο, που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι αναφέρεται στα τεκταινόμενα με τη ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης τραβάει το σκοινί.

Επιλέγοντας το Σαββατόβραδο ως καταλληλότερο χρόνο της αντίδρασης του ο κος Καχριμάνης δήλωσε:

“Τείνει χέρι φιλίας με το όπλο γεμάτο και μια διαταγή πληρωμής για κατάσχεση έτοιμη προς επίδοση για μια οφειλή η οποία έχει εξοφληθεί χωρίς να έχει βγάλει ευρώ από το ταμείο του. Επιχορηγούμενη από το κράτος από χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τέτοιους φίλους να έχεις…”

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Παραφιλολογία…
    Σημασία στην πολιτική έχουν οι πράξεις κι όχι τα λόγια.
    Ας πράξει νομικά λοιπόν και περιμένουμε τις εξελίξεις μιας θλιβερής ιστορίας που προσθέτει ντροπή στους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εμπλέκει τους πολίτες σε δικαστικές διαμάχες αλλά κυρίως προσωπικές κοκορομαχίες που τίποτα το πολιτικό δεν έχουν. Εάν η Πολιτεία έχει κανόνες διαχείρισης, αυτοί πρέπει να είναι μέσα στην πλήρη διαφάνεια και μπροστά στη Δικαιοσύνη. Κι αν η Δικαιοσύνη κάνει σωστά το έργο της, προσφέρει τις υπηρεσίες της έγκαιρα στην εξομάλυνση των παραβατικών συμπεριφορών. Όσο διαρκούν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις, τόσο παρατείνεται το σκάνδαλο και απομακρύνεται ο πολίτης από την πολιτική, νομίζοντας πως αυτό το χάλι προσωπικού ανταγωνισμού και παραγοντισμού είναι “πολιτική” με τον ίδιο απόντα και υπό πλήρη βομβαρδισμό παραπληροφόρησης, εξουθένωσης και απομάκρυνσης από τα γεγονότα και τις αποφάσεις που τον αφορούν, δηλαδή να αντιμετωπίζεται σαν υπήκοος μιας αρχής αντί να είναι ο Πολίτης άρχων της Δημοκρατίας.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis