Home design

Ναύπλιο: Τί συμβαίνει με τον Λαμπρόπουλο; Αποκλείει συνεργασία με Μάκαρη

Αναβρασμός στα πολιτικά πηγαδάκια. Τί δηλώνει ο ίδιος.

Ανυπόστατες είναι οι φήμες που θέλουν τον δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Λαμπρόπουλο, να συνεργάζεται εκλογικά για την διεκδίκηση του δήμου Ναυπλιέων με τον επιχειρηματία Κώστα Μάκαρη και να παραχωρεί τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου στον δεύτερο.

Όπως είναι γνωστό ο κος Λαμπρόπουλος χτίζει το ψηφοδέλτιο εδώ και καιρό, ενώ το ίδιο λέγεται ότι πράττει από την πλευρά του και κος Μάκαρης.

Κανένας από τους δύο όμως, δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του και την κάθοδο του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας την θέση του δημάρχου από τον Δημήτρη Κωστούρο.

Εντωμεταξύ, τις τελευταίες ημέρες στα πολιτικά πηγαδάκια του Ναυπλίου συζητείται ότι ο κος Λαμπρόπουλος παραχωρεί τη θέση του στον κο Μάκαρη.

Φαίνεται όμως ότι ο κος Λαμπρόπουλος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση υποψηφιότητας δημάρχου από τον δημοτικό σύμβουλο, ούτε δήλωση αποχώρησης από την διεκδίκηση του δημαρχειακού θώκου. Δηλώνει ωστόσο, στο anagnostis.org ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος για το θέμα που συζητείται: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για συνεργασία. Διαψεύδω κατηγορηματικά την συμπόρευσή μου με τον κο Μάκαρη».

Το επόμενο διάστημα πάντως είναι κρίσιμο, για τις διεργασίες που γίνονται, εν όψει της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές. Στο Ναύπλιο ιδιαίτερα, με δεδομένο ότι αρκετές κινήσεις γίνονται εδώ και καιρό, πλησιάζει πλέον η κατάλληλη στιγμή για τις επίσημες ανακοινώσεις όσων ενδιαφέρονται να κινηθούν προς την διεκδίκηση της δημαρχίας.

Σχόλια

Exit mobile version