home design 800x400
home design 1170Χ320

DJ Timo και Nassauce έγιναν viral στο Tik Tok και τώρα σκίζουν με το μουσικό βίντεο του Bella που γυρίστηκε στο Ναύπλιο

Το τραγούδι που σπάει ταμεία είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία του Nassauce, ο οποίος συνηθίζει να αποτυπώνει στο χαρτί τα προσωπικά του βιώματα
bella τραγούδι Ναύπλιο

Το «Bella», το τραγούδι με το οποίο ο Nassauce, ο DJ Timo και ο Th Mark έγιναν viral στο ελληνικό Tik Tok και κυκλοφορεί από την Panik Records, απέκτησε music video.

Το hit που έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού κι ακούγεται δυνατά στα social media και τα clubs, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στο Ναύπλιο, σε σκηνοθεσία Μάνου Μακράκη.

To «Bella» είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία του Nassauce, ο οποίος συνηθίζει να αποτυπώνει στο χαρτί τα προσωπικά του βιώματα. Το τραγούδι δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη του νεαρού καλλιτέχνη με τους παραγωγούς Dj Timo και Th Mark, καθένας εκ των οποίων έβαλε τις προσωπικές του πινελιές στο «εκρηκτικό» track.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, όπως αναμενόταν, σπάει ταμεία, καθώς σε τρεις μέρες κοντεύει να φθάσει τις 100.000 προβολές και βέβαιο είναι πως θα τις ξεπεράσει. Σύμφωνα με την κατάταξη του Youtube είναι 25ο στα ανερχόμενα στην κατηγορία μουσική.

Δείτε το μουσικό βίντεο:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis