home design

Μάνη: Μαζί με τον ανήλικο πιάσανε και την μάνα

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ζωοκτονία στη Λακωνία

Προχθές (3.3.2022) το βράδυ, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 17, 19 και 28 ετών, αντίστοιχα, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και να μεταφέρουν σε σακούλες τμήματα σφαγιασμένου ζώου, συνολικού βάρους -125,5- κιλών, το οποίο όπως προέκυψε ήταν βοοειδές ζώο και είχαν προβεί στη θανάτωσή του, λίγες ώρες νωρίτερα, με σκοπό την περαιτέρω εκμετάλλευση του κρέατός του.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 14.2.2022 έως και την 23.2.2022, ανωτέρω δράστες είχαν διαπράξει ακόμη δύο (2) περιπτώσεις θανάτωσης βοοειδών ζώων, ενώ είχαν αφαιρέσει και δύο (2) βοοειδή ζώα από περιφραγμένο αγρόκτημα ημεδαπού.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

•             κυνηγετικό όπλο,

•             ηλεκτρική συσκευή (σεγα),

•             -2- πριόνια,

•             -4- μαχαίρια,

•             -2- ζυγαριές,

•             -3- τσιγκέλια κρεάτων,

•             -79- φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,

•             -11- συσκευασίες περιέχουσες καπνό, συνολικού βάρους -3.582- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μία 45χρονη αλλοδαπή, μητέρα του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ κατασχέθηκε και όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version