home design 800x400
home design 1170Χ320

Επίδαυρος: Ο δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών – δημοσιογράφων

Ένα λευκό περιστέρι που κραδαίνει κλαδί ελιάς με τη φράση «Αντί πολέμου, ειρήνην ελώμεθα», ήταν το δώρο των μαθητών στον Τάσο Χρόνη.
Χρόνης συνέντευξη Άγιος Δημήτριος

Το δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 4 Μαρτίου ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης. Τον υποδέχθηκε ο δάσκαλος Νίκος Γαλάνης, οι λοιποί εκπαιδευτικοί και οι μικροί μαθητές.

Ο δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών – δημοσιογράφων για την εφημερίδα τους «Οι συμΜεΤΟΧοΙ».

Στο τέλος μικρές μαθήτριες του παρέδωσαν το δώρο τους, μια δημιουργία επηρεασμένη από τα δυσάρεστα γεγονότα που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ένα λευκό περιστέρι που κραδαίνει κλαδί ελιάς με τη φράση «Αντί πολέμου, ειρήνην ελώμεθα» του Θουκυδίδη.

Ο Νίκος Γαλάνης τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που πάντα δείχνει στο μικρό σχολείο και τα παιδιά του χωριού.

Όπως επισήμανε ο εκπαιδευτικός και υπεύθυνος του σχολείου, «είναι σπουδαίο να καλείς τον δήμαρχο εν μέσω βεβαρυμένου προγράμματος και στην εναλλακτική πρόταση για συνέντευξη μέσω skype να σου απαντά, “θα έρθω να δω τα παιδιά από κοντά…”»

Ο δήμαρχος Επιδαύρου σημείωσε: «Στην πιο όμορφη συνέντευξη μου! Ερωτήσεις για τον τόπο τους και το πως θα γίνει καλύτερος! Ερωτήσεις εύκολες αλλά και δύσκολες»

«Ο δάσκαλος Νίκος Γαλάνης, το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό και φυσικά οι μαθητές μας στο φιλόξενο σχολείο τους κάνουν ότι μπορούν για να δώσουν ζωή και δύναμη σε όλο το χωριό. Συνεχίστε έτσι», καταλήγει ο Τάσος Χρόνης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis