home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ στην Ηλεία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια – 12χρονος βρήκε νεκρούς τον πατέρα, τη μητέρα και τα δυο αδέρφια του

Σοκ για το μεγαλύτερο παιδάκι της οικογένειας το οποίο γλίτωσε – Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για το τι ακριβώς συνέβη.

Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη στην Ηλεία. Σύμφωνα με το patrisnews.com ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα.

Η οικογένεια είχε τρία ανήλικα αγόρια και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας 12 ετών. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Συγκεκριμένα το παιδάκι έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

Το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας στο οποίο διέμεναν τα τελευταία δύο χρόνια, βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο σπίτι βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας. Δυστυχώς, υπάρχουν ενδείξεις δολοφονίας και ακόμη δεν είναι γνωστό το τι έχει πραγματικά συμβεί. Αναμένεται ρίξει φως στην υπόθεση ο ιατροδικαστής που βρίσκεται ήδη στο σημείο.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ προκαλεί κατάθλιψη, άγχος, βία, εγκληματικότητα, αυτοκτονίες, τροχαία και ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ.
    Δεκατρείς γυναικοκτονίες καταγράφηκαν το 2018, οκτώ το 2019, δέκα το 2020 και το 2021 μπήκε με το ίδιο φαινόμενο στις πρώτες ειδήσεις. Συνεχίζεται η ραγδαία αύξηση γυναικοκτονιών, αυτοκτονιών, εγκλημάτων εντός οικογενειακού πλαισίου και εκτός.
    Πολλές περιπτώσεις αφορούσαν περιπτώσεις δολοφονίας, βιασμών, κακοποίησης εκ προθέσεως κυρίως σε πλαίσιο ενδοσυντροφικών ή ενδοοικογενειακών σχέσεων.
    Σήμερα καταγράφονται από την ΕΛ.ΑΣ. πάνω από 20 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας ημερησίως, με το φαινόμενο να βρίσκεται προφανώς σε έξαρση.
    Το 2021 οι αστυνομικές υπηρεσίες σχημάτισαν 6.834 δικογραφίες, σε σχέση με τις 4.619 που είχαν σχηματιστεί το 2020.
    Επίσης, προσθέστε και τις 60 υποθέσεις εκδικητικής πορνογραφίας και έχετε έναν χρόνο γυναικοκτονιών, ενδοοικογειακής βίας, βιασμών και «εκδικητικής πορνογραφίας».
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;
    Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και άρα η πιθανότητα να δολοφονηθεί, βιαστεί, κακοποιηθεί μια γυναίκα, έχουν αυξηθεί παγκοσμίως επί πανδημίας. «Ο βίαιος μισογυνισμός έχει ανθίσει στη σκιά της πανδημίας», τόνισε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, συμπληρώνοντας πως η έμφυλη βία είναι μια «παράλληλη και εξίσου φρικώδης πανδημία» που απειλεί τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό.
    Έπονται κι άλλα σημεία και τέρατα της κοινωνικής αποσύνθεσης που οφείλονται στη δοκιμασία της πανδημίας δυστυχώς, όπως η κατακόρυφη αύξηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας γενικότερα!
    Μια πιο προσεκτική κοινωνιολογική μελέτη είναι απαραίτηση και επείγουσα, αλλά και η διάχυση των διαγνώσεων σε όλη την ελληνική κοινωνία που δείχνει να υποφέρει ενώ ταυτόχρονα αγνοεί το πρόβλημα, απλώς διαισθάνεται τη βία ως απειλή, αιτία για επιπλέον στρες και κοινωνικό αποκλεισμό, αποστασιοποίηση φόβου.

  2. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του στο καφενείο της και αυτοκτόνησε
    Ένας 42χρονος άντρας οποίος ήταν και αθλητής του ΜΜΑ, εισέβαλε με καραμπίνα μέσα στο καφενείο και πυροβόλησε εν ψυχρώ την 40χρονη πρώην σύντροφό του με την οποία είχαν χωρίσει, την οποία τραυμάτισε σοβαρά, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του, αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε.
    Από τα σκάγια των πυροβολισμών τραυματίστηκε ελαφρύτερα και η 17χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis