home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών ο πυροσβέστης Φώτης Νικολίτσας – Γεννημένος στο Άργος, υπηρετούσε στο Λεωνίδιο

Βαθιά θλίψη στο Πυροσβεστικό Σώμα για το θάνατό του – Συλλυπητήρια από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου
Πένθος

Έχασε απρόσμενα τη ζωή του ο πυροσβέστης Φώτης Νικολίτσας σε ηλικία μόλις 47 ετών. Η είδηση του θανάτου του, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους συναδέλφους του. Με καταγωγή από το Άργος, τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Λεωνίδιο.

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου πυροσβέστη. «Ο δικός μας Φώτης έχει φύγει από την ζωή», αναφέρει και συμπληρώνει: «Θλίψη σε όλους τους συναδέλφους. Η σκέψη μας στην οικογένειά του και στο ανήλικο παιδί».

Καλό ταξίδι συνάδελφε Φώτη! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε… Ο θεός να σε αναπαύσει και να δώσει δύναμη στην οικογένειά σου.

Ποιος ήταν ο Φώτης Νικολίτσας

Ο Νικολίτσας Φώτιος του Ιωάννη γεννήθηκε το 1975 στο Άργος Αργολίδας. Κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα στις 09-11-1998. Ήταν έγγαμος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Εξερχόμενος από τη Σχολή Πυροσβεστών τοποθετήθηκε στην ΠΕΠΥΔ Αττικής ,την Π.Υ. Λαυρίου και μετά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άστρους.

Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λεωνιδίου. Διακρίθηκε όλα αυτά τα χρόνια για το ήθος του, τον ζήλο και την αυταπάρνησή του στον εργασιακό του βίο. Έφτασε στο βαθμό του Αρχιπυροσβέστη μη Παραγωγικής Σχολής και ήταν οδηγός πυροσβεστικών οχημάτων.

Ήταν μέλος της Ένωσής Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον Ιούλιο του 2014.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis