home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Κωστούρος και Πέτσας συζήτησαν για τα έργα στο «Αντώνης Τρίτσης» και το καταφύγιο αδέσποτων

Ανανεώθηκε το ραντεβού τους μέσα στον Μάρτιο μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων του Δήμου Ναυπλιέων.
Πέτσας Κωστούρος (1)

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων κάνει λόγο για «συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία για σημαντικά θέματα που αφορούν τόσο την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου όσο και τα έργα που διεκδικούμε ως Δημοτική Αρχή μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων όπως είναι το “Α. Τρίτσης”».

Με τον κ. Πέτσα έγινε επίσης συζήτηση για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που θα κατασκευαστεί απο κοινού με τον Δήμο Επιδαύρου αλλά και για το υπέρογκο ενεργειακό κόστος που βαρύνει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ανανεώθηκε το ραντεβού τους μέσα στον Μάρτιο μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Αξιολόγησης των προτάσεων του Δήμου Ναυπλιέων.

«Ως Δημοτική Αρχή δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε πόρους και χρηματοδοτικά εργαλεία προς όφελος του Δήμου και για το συμφέρον των συμπολιτών μας», σημείωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Πέτσας Κωστούρος 2
Φώτο: fb (Dimitris Kostouros)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis