home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Αργολίδα: Μνημόσυνο για τους πεσόντες αστυνομικούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντος

Το μνημόσυνο θα γίνει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.

Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου και ώρα 11πμ, μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.

Αμέσως μετά θα γίνει Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Μετά το πέρας της τελετής θα παρατεθεί δεξίωση.

«Προσκαλούμε όλους τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους, πολίτες, συγγενείς, φίλους καθώς και εκπροσώπους αρχών και φορέων του τόπου μας να παρευρεθούν τόσο στο μνημόσυνο όσο και στη τελετή μνήμης προκειμένου να τιμηθούν οι Αστυνομικοί που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος» αναφέρουν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Σπ. Κατσίρης και ο γεν. γραμματέας Ανδ. Μπραγκάς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button