home design 800x400
home design 1170Χ320

ΟΑΕΔ: 15 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Επιδαύρου – Η κατανομή και η προθεσμία για τις αιτήσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ που προβλέπει 25.000 νέες θέσεις εργασίας.
Οριστικά αποτελέσματα για 170 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην Αργολίδα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ που προβλέπει 25.000 νέες θέσεις εργασίας για ανέργους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του Οργανισμού. Με το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ δημιουργούνται 15 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Επιδαύρου.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16:00 και λήγει την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00.

Η διάρκεια του προγράμματος θα ορίζεται σε οκτώ μήνες, ενώ ο μισθός των απασχολούμενων διαμορφώνεται με βάση τον νέο κατώτατο μισθό των 663 ευρώ που θα ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2022.

Οι θέσεις για το Δήμο Επιδαύρου είναι οι εξής:

  • YE ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 11 θέσεις
  • ΔΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ 1 θέσεις
  • ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2 θέσεις
  • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ· ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 1 θέσεις

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ανέργους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, (www.gov.gr) επιλέγοντας το “Εργασία και Ασφάλιση”- “Αποζημιώσεις και Παροχές” – “Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα”(https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-
kai-asphalise/apozemiose is-kai-parokhes/programmata-koinophelouskharaktera
).

Στη συνέχεια επιλέγουν “Είσοδος στην Υπηρεσία” και “Είσοδος στο Σύστημα” καταχωρώντας τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Επίσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση και στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis