home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πότε θα σταματήσει ο φόρος αίματος στη Λεωφόρο Ασκληπιού;

10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες, σε 10 χρόνια στο τμήμα της Άριας – Το έγγραφο του προέδρου και η αναφορά Ανδριανού στη Βουλή.
Ναύπλιο Ασκληπιού

Επείγουσα είναι η ανάγκη αντιμετώπισης της μεγάλης επικινδυνότητας της Λεωφόρου Ασκληπιού στο τμήμα της Άριας, στο Ναύπλιο. Είναι γεγονός πως την τελευταία δεκαετία έχουν σημειωθεί δέκα θάνατοι σε δυστυχήματα και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά από τροχαία που έχουν σημειωθεί στον συγκεκριμένο δρόμο – καρμανιόλα.

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή με θέμα έγγραφο του προέδρου και ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Άριας.

Σε αυτήν επισημαίνεται η επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης της μεγάλης επικινδυνότητας της Λεωφόρου Ασκληπιού στο τμήμα Άριας Ναυπλίου.

Ο κ. Ανδριανός επισημαίνει την ανάγκη να γίνει άμεσα από τους αρμόδιους φορείς σχετική μελέτη και υλοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων και έργων στο συγκεκριμένο επικίνδυνο τμήμα της λεωφόρου ώστε να σταματήσει αυτός ο φόρος αίματος.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Για την παιδεία των ανώμαλων εποχούμενων, δίκυκλων και τετράκυκλων πειρατών του ανώμαλου οδοστρώματος, μπορεί να γίνει κάτι; Η σήμανση ταχύτητας και η απειλή προστίμων δεν απέδωσε καρπούς, μόνο αφαίμαξε κόσμο!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis