home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Ναύπλιο: Δύο πολεμικά πλοία άφησαν άναυδους όσους τα είδαν στο λιμάνι

Ο κόσμος που τα αντίκρισε έχει εντυπωσιαστεί με το σπάνιο αυτό θέαμα για την Αργολική πρωτεύουσα.

Άναυδοι έμειναν οι Ναυπλιώτες με αυτό που αντίκρισαν στο λιμάνι τις βραδινές ώρες της Δευτέρας. Δύο πολεμικά πλοία έχουν δέσει στο λιμάνι, κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο για την πόλη.

Ο κόσμος που τα αντίκρισε έχει εντυπωσιαστεί με το θέαμα γιατί σπάνια έρχονται πολεμικά πλοία στο Ναύπλιο.

Τα δύο πλοία έχουν δέσει στην προβλήτα που δένουν τα κρουαζιερόπλοια απέναντι από τον σταθμό του τραίνου.

Ο λόγος για τον οποίο βρέθηκαν τα δύο αυτά σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού στην Αργολική πρωτεύουσα δεν έχει γίνει γνωστός.

Δείτε εικόνες από το βράδυ της Δευτέρας:

Πολεμικά πλοία Ναύπλιο (1)
Φώτο: anagnostis
Πολεμικά πλοία Ναύπλιο (3)
Φώτο: anagnostis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

6 Σχόλια

  1. Μπράβο φωστήρες δημοσιογράφοι, άμα έχουμε εσάς τι τους θέλουνε τους κατασκοπους οι άλλοι άραγε; Συνεχίστε έτσι….δώστε πληροφορίες.
    Να σας πω τι κάνουν εκεί τα πλοία; Φυλάνε κάτι παπάρες σας εσας που μιλάτε και δίνετε ανεξοδα πληροφοριες. Βόδια!

  2. οι δημοσιογράφοι είναι ο λόγος που έχουν σκοτωθεί από εχθρούς ήρωες του Έθνους μας επειδή βγάζανε μυστικές πληροφορίες για να κάνουν τους καμποσους και τους ξερολες. η 5η φάλαγγα καλά κρατεί. σβήστε το άρθρο και σταματηστε να προδιδετε με κάθε τρόπο την πατρίδα μας.

  3. Στα Ίμια,το σίχαμα ο Βερικιος είχε πάει στο Πέραμα και έβγαζε απευθείας στον αέρα,κάθε πλοίο που αναχωρούσε απο το ναύσταθμο! Ο ορισμός της εσχάτης προδοσίας δηλαδή!!!
    Πολλές φορές τα πλοία του στόλου πάνε σε διάφορες θέσεις για να τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

  4. Διάβασα καυστικά σχόλια κάποιων ανώνυμων κατά αυτής της δημοσίευσης κι αναρωτήθηκα: “πού ζουν αυτοί;”.
    Κατηγορούν την ιστοσελίδα για προδότες της πατρίδας γιατί δημοσιεύουν τις κινήσεις των στρατιωτικών πλοίων, λες και βρισκόμαστε στον μεσοπόλεμο. Αγνοούν οι ανώνυμοι (ελπίζουμε στο μέλλον “κυρίες και κύριοι”) πως πάνω από τα κεφάλια μας ίπτανται πολλές χιλιάδες δορυφόρων που μάς παρακολουθούν. Αυτοί είναι χωρισμένοι χοντρικά σε δυο κατηγορίες:
    α) εμπορικοί
    β) στρατιωτικοί.
    Οι εμπορικοί προσφέρουν υπηρεσίες στην αγορά, έναντι μίσθωσης, δηλαδή αεροφωτογραφίες τέτοιας ποιότητας που μπορείς να διακρίνεις αριθμό αυτοκινήτου από διαστημική τροχιά.
    Ο παλαιότερος δορυφόρος IKONOS εκτοξεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1999 από την αεροπορική βάση Βάντενμπεργκ στην Καλιφόρνια. Οι παγχρωματικοί και πολυφασματικοί αισθητήρες πολύ υψηλής ευκρίνειας, λειτουργώντας μαζί, μπορούν να διακρίνουν αντικείμενα εντός μιας περιοχής του εδάφους μικρότερης από ένα τετραγωνικό μέτρο – δυνατότητα αρκετή, ώστε να γίνει διάκριση μεταξύ ενός αυτοκινήτου και ενός φορτηγού.
    Άλλες εξελιγμένες τηλεσκοπικές εφαρμογές διαθέτει η ιταλική TELESPAZIO πού ήδη το 2017 μπορούσε να παρακολουθεί αριθμό αυτοκινήτου εν κινήσει από διαστημική τροχιά για πολιτικής χρήση (αστυνόμευση).
    Ο πιο σύγχρονος στρατιωτικής τεχνολογίας και εφαρμογής μπορεί να αναγνωρίζει πρόσωπα από διαστημική τροχιά και να κατευθύνει αυτόματα πολλούς πυραύλους ή βλήματα πάνω σε αυτό. Προσοχή: μιλάμε για χαρακτηριστικά προσώπου, με ανάλυση τέτοια που μπορεί να διαβάσει τη μάρκα των τσιγάρων του και τον αριθμό της τραπεζικής του κάρτας! Φυσικά οι τεχνολογίες αυτές είναι απολύτως μυστικές.
    Κάπου ενδιάμεσα όμως υπάρχουν περίπου 25 χώρες σήμερα που έχουν δικούς τους δορυφόρους και για στρατιωτική χρήση, βεβαίως και η Τουρκία. Οπότε δεν μαθαίνει ο Ερντογάν από τον Αναγνώστη Πελοποννήσου πως στο Ναύπλιο υπάρχουν ελληνικά στρατιωτικά πλοία!
    Λίγο κράτει παιδιά με τις κατάρες, δεν είστε εσείς πιο πατριδολάτρες από άλλους, είστε απλώς καθυστερημένοι ΚΑΙ στις τεχνολογικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button