home design

Αυτοί είναι οι υποτιθέμενοι τεχνικοί της ΔΕΗ που ξάφριζαν ηλικιωμένους σε Αργολίδα, Ηλεία και Αχαΐα

Εντόπιζαν σπίτια ηλικιωμένων, όπου προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ανδρών, οι οποίοι διέπρατταν κλοπές στις περιοχές της Αργολίδας, της Ηλείας και της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα εντόπιζαν σπίτια ηλικιωμένων, όπου προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους συλληφθέντες:

Φώτο: ΕΛ.ΑΣ.
Φώτο: ΕΛ.ΑΣ.
Φώτο: ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27520 22458 του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και 27520 98702 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 17.8.2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version