home design

Οι πελώριες φιγούρες επέστρεψαν στο Ναύπλιο που ετοιμάζεται για διαφορετικές απόκριες

Σιγά σιγά η πόλη αρχίζει να αποκτά αποκριάτικη ατμόσφαιρα σε επίπεδο στολισμού, καθώς ούτε φέτος δεν θα γίνει καρναβάλι ελέω κορωνοϊού.

Διαφορετικές θα είναι και φέτος οι απόκριες στο Ναύπλιο, όπως και σε όλη την Ελλάδα, με τον κορωνοϊό να «τρώει» και αυτή τη φορά το καρναβάλι. Οι μάσκες πάντως δεν θα λείψουν, αν και δεν θα είναι αποκριάτικες.

Η πόλη ήδη αρχίζει να αποκτά ένα αποκριάτικο χρώμα με τις γνωστές πελώριες αποκριάτικες φιγούρες του Αστερίξ και του Οβελίξ, καθώς και τις υπόλοιπες κούκλες που είχαμε δει πάλι τα προηγούμενα χρόνια σε κεντρικά σημεία, να παίρνουν ήδη θέση στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, κοντά στην Ενδεκάτη.

Οι φιγούρες που τοποθετήθηκαν στον πεζόδρομο με φόντο το Παλαμήδι, τράβηξαν τα βλέμματα κυρίως των μικρών παιδιών αφού κάποιες από αυτές απεικονίζουν παιδικούς ήρωες.

Η προετοιμασία για τις απόκριες στο Ναύπλιο συνεχίζεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, περιοριζόμενη στο κομμάτι του στολισμού και σε κάποιες επιλεγμένες αποκριάτικες δράσεις σε χωριά, με την ελπίδα του χρόνου να μην επαναληφθούν τα ίδια.

Εκτός από τις αποκριάτικες φιγούρες που έχουν τοποθετηθεί και στον παραλιακό περίπατο, πολύχρωμα σημαιάκια κρεμάστηκαν σε κεντρικές οδούς της πόλης για να δώσουν μία αποκριάτικη ατμόσφαιρα, τουλάχιστον ως προς τον στολισμό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version