Εισβολή και βανδαλισμοί σε σχολεία του Άργους – Μήνυση από Μαλτέζο

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος θα προχωρήσει σε στοχευμένες ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας των σχολικών υποδομών.
Μαλτέζος μήνυση

Μήνυση κατέθεσε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, κατά δύο ενηλίκων που είχαν εισέλθει παρανόμως (πηδώντας τα κάγκελα του προαυλίου) στους χώρους του 1ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, όπου είχαν προβεί και σε αρκετές φθορές σε υδρορροές του κτιρίου στη σκεπή και σε αλλοιώσεις στον ελαιοχρωματισμό εξωτερικών τοίχων.

Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του, υπογράμμισε:

«Δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή και να μείνει ατιμώρητη και χωρίς να καταλογιστεί, καμία φθορά σε δημοτικό χώρο, πόσο μάλλον σε σχολικές εγκαταστάσεις, χώρους που χρησιμοποιούν τα παιδιά μας.

Για μία και πλέον δεκαετία, διακίνηση ουσιών γινόταν στην ταράτσα του ερειπωμένου κτιρίου δίπλα στο πρώην φαρμακείο Παναγάκη, πάνω στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Φέτος που γκρεμίσαμε το ετοιμόρροπο κτίριο φαίνεται αναγκάστηκαν να αλλάξουν στέκι.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μετατρέψει τα σχολεία μας σε χώρους διακίνησης ουσιών και χουλιγκανισμού!»

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος θα προχωρήσει σε στοχευμένες ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας των σχολικών υποδομών του και την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version