home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΡεπορτάζFeaturedFirst Featured

Άργος: Ήθελαν να μπουν με το έτσι θέλω στη μαιευτική κλινική – Επεισόδια και προσαγωγές

Τα μέτρα για τον Covid-19 εξαγρίωσαν τους Ρομά που απειλώντας όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ήθελαν να μπουν στην κλινική.

Επεισόδια με πρωταγωνιστές Ρομά για άλλη μια φορά στην Νοσηλευτική Μονάδα Άργους. Αργά το απόγευμα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου δυο 16χρονες Ρομά γέννησαν στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου. Τα μέτρα που ισχύουν όμως για τη μη διασπορά του κορωνοϊού ειδικά στα Νοσοκομεία και σε μια τόσο ευαίσθητη κλινική εξαγρίωσαν τους Ρομά που με το έτσι θέλω και απειλώντας όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ήθελαν να μπουν στην κλινική.

Σε αυτό το σημείο προκλήθηκε επεισόδιο με γιατρούς και νοσηλευτές του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε την ανεπάρκεια του κράτους να εμβολιάσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους ενώ γενικά τιμωρεί ακόμα και τους διπλά εμβολιασμένους εάν δεν έχουν κάνει την 3η δόση.

Η αστυνομία που έσπευσε στο νοσοκομείο προσήγαγε 6 Ρομά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Δεν είναι η ανεπάρκεια του κράτους στον εμβολιασμό των Ρομά – που σε κάθε περίπτωση προσκρούει στον περιορισμό του εφικτού – σε βαθμο νομιμοποιησης τους στον τραμπουκισμο.
    Είναι η εγκληματικής ανοχή του κράτους στην παραβατικότητας τους, χάριν των ψήφων τους, που τους καλλιεργεί αυτή την συμπεριφορά, ενώ συμβάλλει σ αυτή και η λανθασμένη; διάγνωση της αιτίας.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button