home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFirst Featured

Υπέρ των φοιτητριών και ο Μανώλης Γουάλλες

Πληθαίνουν οι φωνές του εκπαιδευτικού προσωπικού συμπαράστασης στις φοιτήτριες

Υπέρ των φοιτητριών- ων της σχολής καλών τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τίθεται με ανάρτησή του στο FB και ο αναπληρωτής καθηγητής και μέλος της συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Μανώλης Γουάλλες:

«Ήρθαν στην επιφάνεια εμετικές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτητριών που εμπλέκουν πανίσχυρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, από αυτούς που έχουν του χεριού τους τα εσωτερικά ελεγκτικά όργανα και δεν τους ακουμπάει τίποτα

Είναι από αυτές τις ιστορίες που τελειώνουν καριέρες. Μόνο που στην Ελλάδα κάποιες φορές τελειώνουν τις λάθος καριέρες. Τα είδαμε και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το αντίστοιχο εκεί καμάρι τους μια χαρά στη θέση του είναι, το πειθαρχικό συμβούλιο ξεχνά να συνεδριάσει, δεν ασχολείται κανείς, δεν τον ακουμπάει κανείς. Αντίθετα η εντιμότατη συνάδελφος Μαίρη Μαυρή -Βαβαγιάννη, που όταν η Χρυσή Αυγή μαχαίρωσε φοιτητή πήρε την πλευρά του φοιτητή, τραβιόταν για χρόνια στα δικαστήρια, μόνη, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη από το ίδρυμά της.

Αποστολή του Πανεπιστημίου είναι να υπηρετεί τους φοιτητές του, όχι τον εαυτό του. Και αποστολή δική μας είναι να στηρίζουμε τους φοιτητές μας, όχι ο ένας τον άλλο ανεξαρτήτως συνθηκών.

Διαβάστε ακόμα

Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και να δούμε αν θα βγούμε επαρκείς και σε ποια πλευρά στέκεται ο καθένας από εμάς. Εγώ θα σταθώ με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές.

Καμία μόνη, κανένας μόνος!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button