home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: 22χρονος εργάτης εργοστασίου κατασκευής φερέτρων πήγε να κρυφτεί από έλεγχο του ΕΦΚΑ και σκοτώθηκε

Ο νεαρός κατέφυγε στην οροφή προκειμένου να αποφύγει το κλιμάκιο. Δείτε βίντεο – σοκ από το εργατικό δυστύχημα.
Τραγωδία στη Πελοπόννησο: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και το λίγων μηνών εγγονάκι της

Τη ζωή του έχασε ένας 22χρονος εργάτης, πακιστανικής καταγωγής, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου του ΕΦΚΑ κατέφυγε στην οροφή εργοστασίου κατασκευής φερέτρων προκειμένου να αποφύγει το κλιμάκιο.

Σύμφωνα με το Ionian Tv, που παρουσιάζει εικόνες από το σημείο, η οροφή υποχώρησε με αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λίγες ημέρες αργότερα να καταλήξει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος δήλωσε στο τοπικό κανάλι πώς τόσο ο θανών όσο και 17 ομοεθνείς του εργάζονται στην επιχείρηση ανασφάλιστοι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι ο 22χρονος δηλώθηκε στο νοσοκομείο με όνομα άλλου εργάτη της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου υποστηρίζει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πως ο νεαρός ήταν ασφαλισμένος αλλά απασχολούνταν με λανθασμένα στοιχεία, τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του και είχε δώσει.

Όπως μεταδίδει το κανάλι, λίγες μέρες μετά το θανατηφόρο δυστύχημα, το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, η οποία σύμφωνα με την πυροσβεστική αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα εντός των εγκαταστάσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis