home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ψάχνει λεφτά για να γίνει ψηφιακό το Ναύπλιο

Ο Πιερρακάκης ενημέρωσε τον Κωστούρο και ετοιμάζεται να έρθει στην πόλη
Κωστούρος Πιερρακάκης

Τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη επισκέφθηκε σήμερα στο Υπουργείο, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Μετά την συνάντηση ο κ. Κωστούρος δήλωσε: «Συζητήσαμε γενικότερα για την απόλυτα επιτυχημένη μετάβαση της Ελλάδας στην ψηφιακή εποχή και ειδικότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων να μπορέσει μέσα από χρηματοδοτήσεις να επωφεληθεί από αυτή.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τις ανακοινώσεις για τα προγράμματα τα οποία ο Δήμος Ναυπλιέων θα εκμεταλλευτεί για να περάσει στο επόμενο στάδιο, αυτό της ψηφιακής εποχής που ήδη έχει αρχίσει να πραγματοποιείται.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για την αποδοχή με μεγάλη χαρά της πρόσκλησης μου, ώστε το επόμενο διάστημα να επισκεφθεί την πόλη του Ναυπλίου για να οργανώσουμε και να διοργανώσουμε μαζί μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με ιδιαίτερο συμβολισμό».

Κωστούρος Πιερρακάκης (2)
Φώτο: fb (Dimitris Kostouros)

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Ο καλύτερος υπουργός της κυβέρνησης!
    Όλο σχεδόν το μεταρρυθμιστικό πρόσημο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οφείλεται στον εξαιρετικά εργατικό κι αποτελεσματικό Πιερρακάκη.
    Αν υπήρχαν μερικοί ακόμα ριζοσπάστες αντί συντηρητικοί ακροδεξιοί κοτζαμπάσηδες, θα έκανε θαύματα, άλματα στο μέλλον η Ελλάδα στην περίοδο της οικονομικής, θεσμικής κρίσης εμπιστοσύνης στους θεσμούς και πανδημίας.
    “Μεταβολίζουμε την αστοχία σε μάθημα και το μάθημα σε πράξη.”
    Οι ομάδες μεταρρυθμίζουν τις κοινωνίες, οι άνθρωποι σαν τον Πιερρακάκη εμπνέουν τους μεταρρυθμιστές να οργανωθούν σε ομάδες πολιτικής μεταρρύθμισης κι εκσυγχρονισμού. Πέρα και πάνω από κομματικές παρωπίδες, υπεράνω ιδεοληψιών και φανατισμών που απλώς καθυποτάσσουν την κοινωνία σε συντηρητικά στερεότυπα και μαζικές προκαταλήψεις.
    https://www.facebook.com/pierrakakisk/videos/479617213520771

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis