home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπάρτη: Live καντήλια του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο (Βίντεο)

Το δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης μόνιμος «πελάτης» του Luben.
Δούκας luben δήμος Σπάρτης

Πριν ακόμα κοπάσει ο σάλος που ξέσπασε με τις δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα για τις φωτιές του 2007 στην Ηλεία οι οποίες οδήγησαν στην αποπομπή του τότε Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού αλλά και στη διαγραφή του ίδιου του δημάρχου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ένα νέο βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αυτό αφορά ένα απόσπασμα από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης όπου ο Πέτρος Δούκας φαίνεται να κατεβάζει «καντήλια», σε live σύνδεση.

Ως γνωστόν τώρα με τον κορωνοϊό τα δημοτικά συμβούλια συχνά πυκνά διεξάγονται με εξ αποστάσεως μεθόδους, όπως το skype και το zoom, στις οποίες δεν είναι και πολύ εξοικειωμένοι όλοι οι σύμβουλοι, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διάφορα ευτράπελα κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση ο δήμαρχος Σπάρτης εμφανίζεται να λέει τη φράση «Σήμερα τους γαμ*σαμε», και βέβαια το Luben δεν το άφησε να πάει ανεκμετάλευτο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Γιάννης Λαμπρινάκος

    Η φράση δεν είναι ” του γαμ΄*σαμε” αλλά “τους, τους, τους γαμ΄*σαμε”!

  2. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Ο Μοραΐτικος αθάνατος κοτζαμπασισμός εκφράζεται με το Οθωμανικό δίκαιο, με σεξιστικές χυδαιότητες, φυλετικές βιαιότητες σε όλη τη δημόσια σφαίρα. Μια μορφή αντιπολιτισμού που κυριαρχεί δυστυχώς στην Πελοποννήσια αυταρχική νοοτροπία και μόνο με περίσσια υποκρισία καλύπτεται από κουρτίνες ευπρεπισμού και ηθικολογίας, κατά περίπτωση και μόνο αν υπάρχει κίνδυνος επιπτώσεων. Διότι σε στενό περιβάλλον ο κάθε “ηγέτης” επιβάλλει τη δική του κοτζαμπάσικη “ηθική” και δεν ζορίζεται με αρχαιοελληνικά ηθικά κελεύσματα όπως το “αιδώς Αργείοι” και Λακεδαίμονες γενικότερα.
    Αυτό είναι το πραγματικό επίπεδο πολιτισμικής αναφοράς και αξιών του Μοραΐτη κοτζαμπάση, που όσο και να προσπαθεί να αποκρύψει από τη δημόσια εικόνα, δεν τα καταφέρνει κι αποκαλύπτεται παταγωδώς το αυταρχικό πατερναλιστικό ηθικό πλαίσιο Οθωμανικών αξιών του. Σε μια δυτική πολιτισμένη χώρα, αυτός που εκστόμισε τέτοια φράση πρώτα παραιτείται από το δημόσιο αξίωμά του και μετά έχει τον λόγο για να ζητήσει παραδειγματικά συγγνώμη στην κοινωνία την οποία κατακρεούργησε. Αλλά πού τέτοια παιδεία στο Ελλαδιστάν!

    1. Ναι, γιατί βορειότερα της Πελοποννήσου μιλάνε με το σεις και με το σας. Άσε μας καημένε!

      Είναι γνωστό οτι η ΝΔ είναι γεμάτοι με τέτοια “διαμάντια”. Έχεις ακούσει πως μιλάει ο Σαμαράς σε περιοδεία; Ακόμα και οι που..άνες έχουν καλύτερο λεξιλόγιο.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis