home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: 13χρονος κατήγγειλε τον πατέρα του ότι τον έδειρε μπροστά στην 7χρονη αδερφή του – Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας

Ο μικρός λογομάχησε έντονα με τον πατέρα του την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στο λιμάνι της πόλης – Η επέμβαση των λιμενικών και ο ορισμός της δίκης – Τι λέει το λιμεναρχείο Ναυπλίου για το συμβάν.

Ένα οικογενειακό επεισόδιο έμελλε να αναστατώσει την καθημερινότητα στο Ναύπλιο το απόγευμα του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 13χρονος λογομάχησε έντονα με τον πατέρα του την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στο λιμάνι της πόλης.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της 7χρονης αδερφής του παιδιού και έγινε αντιληπτό από περαστικό ο οποίος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Η καταγγελία

Στο σημείο που έγινε το επεισόδιο έσπευσαν λιμενικοί και στη συνέχεια ο 13χρονος κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον πατέρα του, ο οποίος είναι σε διάσταση με τη μητέρα των δύο παιδιών.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας μετέφερε τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο, συνοδεία βαθμοφόρου του Λιμενικού.

Η σύλληψη

Ο 48χρονος πατέρας των δύο παιδιών συνελήφθη με την κατηγορία πρόκλησης Σωματικής Βλάβης κατά αδύναμων ατόμων, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα Ναυπλίου και αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 15 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου

Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το λιμεναρχείο Ναυπλίου ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου (05.02.2022) από τοπικό αστυνομικό τμήμα, αναφορικά με περιστατικό ξυλοδαρμού ενός 13χρονου, στην περιοχή του λιμανιού της πόλης.

Άμεσα, όργανα του Λιμεναρχείου Ναυπλίου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 13χρονο με τον 48χρονο πατέρα του και την 7χρονη αδελφή του.

Ο 13χρονος κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας τον πατέρα του, ο οποίος και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 312 του Ποινικού Κώδικα (σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων).

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, συνοδεία λιμενικού οργάνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για προληπτικό έλεγχο, ενώ ο 48χρονος πατέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και νωρίτερα τη Δευτέρα (07.02.2022) αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης την επόμενη Τρίτη, 15 του μηνός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis