home design 800x400
home design 1170Χ320

Σπήλιος Λιβανός: Covid test για τον Υπουργό στην Αργολίδα

rapid test Λιβανός (1)

Ευρεία σύσκεψη με φορείς για τις αποζημιώσεις από τον πρόσφατο παγετό πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας το μεσημέρι της Πέμπτης με παρόντα τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος μάλιστα υποβλήθηκε και σε Covid test.

Νωρίτερα, ο κ. Λιβανός μετέβη σε χωράφια του κάμπου και διαπίστωσε ιδίοις όμασι το μέγεθος της καταστροφής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων, ομάδων αγροτών και συνεταιριστικών οργανώσεων. Επίσης, οι βουλευτές Ι. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ι. Μαλτέζος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, οι δήμαρχοι Άργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσος,, Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος και Ερμιονίδας Ι. Γεωργόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φ. Δαμούλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους Φ. Κολεβέντης κά.

Ο κ. Λιβανός επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι στα δυόμισι χρόνια που κυβερνά η ΝΔ έχει αντιμετωπίσει, λόγω της κλιματικής κρίσης, πολλές φυσικές καταστροφές και η προσπάθειά της επικεντρώνεται στο να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παραγωγών που είναι οι πρώτοι που πλήττονται.

Παράλληλα, στο περιθώριο των συναντήσεων ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υποβλήθηκε σε δειγματοληψία rapid test για κορωνοϊό, κάτι που συνέβη και με το βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό.

Λιβανός covid test

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis