home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σε δεινή κατάσταση ο αγροτικός κόσμος μετά τον παγετό

Οι προβληματισμοί και το τι μέλλει γενέσθαι σε συζήτηση στο Βουλευτικό
Παγετός πορτοκαλιές Αργολίδα σταλακτίτες (18)

Τα ζητήματα που έχουν προκύψει και η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής του Ναυπλίου λόγω του παγετού της περασμένης εβδομάδας τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Βουλευτικό, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Βουλευτικο Ναυπλίου
Φωτό: Αρχείο

Η συνάντηση αποτέλεσε συνέχεια εκείνης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ δημάρχου και «Πρωτοβουλίας Αγροτών Αργολίδας» και εκτός των αγροτών και των φορέων τους συμμετείχαν και οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

Οι αγρότες αφού παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατεί στον κάμπο μετά τον παγετό αλλά και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον και το τι ακριβώς θα γίνει.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωστούρος επανέλαβε την πρόθεσή του να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο επισημαίνοντας και πάλι πως «δεν υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτόν τον αγώνα, όταν καταστρέφεται ο αγρότης καταστρεφόμαστε όλοι».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis