home design 800x400

Σπήλιος Λιβανός: Έρχεται τελικά στην Αργολίδα αλλά για άλλο λόγο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τρόφιμων θα συμμετέχει σε σύσκεψη αγροτικών φορέων για το ζήτημα του παγετού.

Μετά την ακύρωση της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ στην Αργολίδα, σήμερα γνωστοποιήθηκε πως και η εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό στο Άργος αναβάλλεται και αυτή, ωστόσο αυτό άλλαξε και ο Υπουργός θα έρθει τελικά, αν και η ομιλία δεν θα γίνει.

Στη Σπάρτη την Τετάρτη

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, θα επισκεφθεί την Σπάρτη

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός θα έχει συνεργασία στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας με τον περιφερειάρχη και τα στελέχη της Περιφέρειας και στη συνέχεια, στις 7.30 το απόγευμα, θα ακολουθήσει -στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου- συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στην Αργολίδα την Πέμπτη

Ο Σπήλιος Λιβανός θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου θα συμμετέχει σε σύσκεψη αγροτικών φορέων για το ζήτημα του παγετού.

Δεν αποκλείεται να τον συνοδέψει και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Σχόλια

Exit mobile version