home design 800x400
home design 1170Χ320

Σπήλιος Λιβανός: Έρχεται τελικά στην Αργολίδα αλλά για άλλο λόγο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Τρόφιμων θα συμμετέχει σε σύσκεψη αγροτικών φορέων για το ζήτημα του παγετού.
Σπήλιος Λιβανός

Μετά την ακύρωση της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ στην Αργολίδα, σήμερα γνωστοποιήθηκε πως και η εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό στο Άργος αναβάλλεται και αυτή, ωστόσο αυτό άλλαξε και ο Υπουργός θα έρθει τελικά, αν και η ομιλία δεν θα γίνει.

Στη Σπάρτη την Τετάρτη

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, θα επισκεφθεί την Σπάρτη

Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός θα έχει συνεργασία στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας με τον περιφερειάρχη και τα στελέχη της Περιφέρειας και στη συνέχεια, στις 7.30 το απόγευμα, θα ακολουθήσει -στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου- συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στην Αργολίδα την Πέμπτη

Ο Σπήλιος Λιβανός θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου θα συμμετέχει σε σύσκεψη αγροτικών φορέων για το ζήτημα του παγετού.

Δεν αποκλείεται να τον συνοδέψει και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis