home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Μαλτέζος: Η Αργολίδα επλήγη περισσότερο από τον παγετό – Η αποζημίωση θα γίνει κατά ζώνες

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου - Τι αποφασίστηκε για τις αποζημιώσεις των αγροτών.

Στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τη νέα χρονιά προήδρευσε ο Γιάννης Μαλτέζος. Σε αυτή συμμετείχε και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου: «Η συζήτηση στράφηκε γύρω από το θέμα των ζημιών που προκλήθηκαν από την έντονη χιονόπτωση, η οποία είχε ως συνέπεια εκτεταμένες ζημίες στα εσπεριδοειδή σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έγινε όμως κοινά αποδεκτό ότι η Περιφερειακή Ενότητα που επλήγη περισσότερο ήταν η Αργολίδα.

Λυκουρέντζος σύσκεψη Τρίπολη (1)
Φώτο: fb

Ενημερωθήκαμε από τον κ. Λυκουρέντζο, για τις ενέργειες που δρομολογούνται, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ζημίες και να αποζημιωθούν οι παραγωγοί μας. Θα είμαστε σε επαφή με τον ΕΛΓΑ και είμαι βέβαιος πως θα δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Το μεγάλο κέρδος της σημερινής συζήτησης ήταν ότι θα υπάρξει αποζημίωση κατά ζώνες και άρα θα είναι άμεση και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η άμεση ανταπόκριση του προέδρου του ΕΛΓΑ στην πρόσκληση μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και ανέδειξε το ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου ως συλλογικού οργάνου που στέκεται δίπλα στα προβλήματα της κοινωνίας και της παραγωγής».

Λυκουρέντζος σύσκεψη Τρίπολη (3)
Φώτο: fb

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button