home design

Ζητούν ακόμα και ξήλωμα της Επιθεώρησης Εργασίας Αργολίδας

Πολλά τα παράπονα από εργαζόμενους και συνδικαλιστές αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας και τη συμπεριφορά των υπευθύνων.

Φουντώνουν οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας Αργολίδας, καθώς μετά το Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, σειρά πήρε και το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου το οποίο με επιστολή του προς όλες τις αρμόδιες πολιτικές και μη αρχές ζητά την αλλαγή συμπεριφοράς των υπευθύνων της εν λόγω υπηρεσίας αλλιώς την αντικατάστασή τους.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στη σχετική επιστολή:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας έχει εδώ και πολύ καιρό διαμαρτυρηθεί προς το Υπουργείο Εργασίας για τη λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας του Νομού.

Έχει τονίσει στους Αρμόδιους Υπουργούς την παντελή έλλειψη συνεργασίας με τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού. Και έχει ζητήσει να ληφθούν μέτρα για αλλαγή της συμπεριφοράς των υπευθύνων ή διαφορετικά την αντικατάστασή τους.

Έκτοτε δεν συνέβη τίποτα. Ούτε το Υπουργείο έλαβε υπόψιν τις διαμαρτυρίες μας, αλλά ούτε και οι Αρμόδιοι της Επιθεώρησης Εργασίας της Αργολίδας άλλαξαν στάση.

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι την ίδια αντίληψη και γνώμη έχουν και οι συνάδελφοι του γειτονικού Εργατικού Κέντρου Άργους, η Διοίκηση του οποίου αποτελείται από έμπειρους συνδικαλιστές που έχουν συνεργασθεί με πολλούς προϊσταμένους της Επιθεώρησης Εργασίας.

Ως εκ τούτου η έλλειψη σωστής λειτουργίας και συνεννόησης με όλους τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού έχει δημιουργήσει ένα μείζον αδιέξοδο που πρέπει άμεσα να αρθεί.

Συντασσόμεθα με τα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και ζητούμε την άμεση ομαλοποίηση των σχέσεων συνεργασίας Κρατικού μηχανισμού και εκπροσώπων της Εργατικής Τάξης.

Σε αντίθετη δε περίπτωση διατήρησης αυτής της ασυνεννοησίας και δυσαρμονίας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε από κοινού όλοι σε ενέργειες που θα είναι πολύ δυσάρεστες για όλους μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version