home design 800x400
home design 1170Χ320

Δυνατή έκρηξη πανικοβάλλει τη νύχτα το Άργος

Χωρίς ρεύμα η περιοχή στο πρώην εργοστάσιο Ρασιά

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Δυνατή έκρηξη πανικοβάλλει τη νύχτα το Άργος
Εργοστάσιο Ρασσιά 010α

Μια εκκωφαντική έκρηξη έκανε τους κατοίκους του Άργους τουλάχιστον σε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο, να σκεφτούν παρόμοια γεγονότα με την πρόσφατη έκρηξη υγραερίου (;) σε γειτονιά  της Αθήνας. Ένας ισχυρός Ήχος ακούστηκε γύρω στις 9-9.30 το βράδυ κάνοντας τους αργείτες να βγουν στον δρόμο, στα παράθυρα και στα μπαλκόνια. Ο κρότος ερχόταν από την περιοχή της οδού Λαμπρινίδου αλλά δεν συνοδευόταν από λάμψη και καπνό. Οι περισσότεροι υπέθεσαν πως κάτι έσκασε αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τι συμβαίνει.

Η έλλειψη σειρήνων ασθενοφόρου, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, έκανε τους περισσότερους να μην δώσουν περεταίρω σημασία στο γεγονός και να επιστρέψουν στην καθημερινότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη και με τους κατοίκους της Λαμπρινίδου και γενικά της ευρύτερης περιοχής γύρω από το παλιό εργοστάσιο Ρασιά, αφού τον κρότο συνόδευσε και διακοπή ρεύματος. Γύρω στις 10 το βράδυ η βλάβη αποκαταστάθηκε και η επιστροφή του ρεύματος, πέρα από τον φωτισμό συνέβαλε και στην θέρμανση των κατοικιών. Μάλλον επρόκειτο για έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Παναγιωτόπουλος Σταμάτης

    Η Διακοπή ρεύματος έγινε στις 21.40 και το ρεύμα επανήλθε στις 00.55. Ακούστηκε όντως δυνατός θόρυβος και ταυτόχρονα διακοπή ρεύματος.
    Κάτοικος περιοχής

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis