home design 800x400
home design 1170Χ320

Χωρίς ανταποκριτές ΟΓΑ-eΕΦΚΑ έμεινε η Ερμιονίδα

Προβληματισμένος ο δήμαρχος με τη συρρίκνωση των υπηρεσιών στην επαρχία και συσσώρευσή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Αγρότης

Με την υπ’ αριθ. πρωτ. 15186/13.01.2022 Απόφαση του Διοικητή του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), παύει στις 31.01.2022 η άσκηση των αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ – e-ΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας, για θέματα ασφάλισης, συνταξιοδότησης και παροχών των προσώπων του άρθρου 40 του ν. 4387/2016 (ασφαλισμένων του τέως ΟΓΑ).

Η άμεση κατάργηση των κατά τόπους ανταποκριτών, οφείλεται στην έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Αργολίδας, με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων, στην οποία οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι ΟΓΑ e-ΕΦΚΑ θα απευθύνονται στο εξής χωρίς τη διαμεσολάβηση των τοπικών ανταποκριτών.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Αργολίδας.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος: «Με ιδιαίτερο προβληματισμό διαπιστώνουμε τη συρρίκνωση των υπηρεσιών στην επαρχία και συσσώρευσή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τους Ανταποκριτές ΟΓΑ – e-ΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας, οι οποίοι επί σειρά ετών συνέβαλαν τα μέγιστα στην άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και συνταξιούχων πρώην ΟΓΑ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis