home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΕλλάδαFeatured

Ανοίγει επιτέλους το πρωί η Αττική Οδός

Ελεύθερη διέλευση χωρίς διόδια ως την Κυριακή

Ανοίγει επιτέλους η Αττική Οδός καθώς , μετά τον εγκλωβισμό και την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως σήμερα το πρωί, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Παράλληλα η παραχωρησιούχος εταιρεία δήλωσε ότι οι διελεύσεις των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν χωρίς διόδια έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», ενώ προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους πραγματοποιούνται,, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας,  δρομολόγια προς το σημείο μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη, η διοίκηση της Αττικής Οδού, προκειμένου να συζητηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την καταβολή των αποζημιώσεων ύψους 2.000 ευρώ, προς τους πολίτες που εγκλωβίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button