home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σε απόγνωση οι αγρότες λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων

Στο Δημοτικό Συμβούλιο οι αποφάσεις για στήριξη του αγροτικού κόσμου
Ζημιές Παγετός Ναύπλιο 2

Σε απόγνωση βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος του Δήμου Ναυπλιέων καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ο παγετός των τελευταίων ημερών προκαλούν τεράστια προβλήματα και ζημιές στις καλλιέργειες.

Σε συζητήσεις για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για τη στήριξη των αγροτών βρίσκεται ο Δήμος ενώ στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για το ακριβές πλαίσιο των ενεργειών, αφού γίνουν και οι απαραίτητες επαφές με τους εμπλεκομένους φορείς.

Ζημιές Παγετός 1
Φωτό: fb/Dimitris Kostouros

«Το πέρασμα της κακοκαιρίας δημιούργησε πολλά προβλήματα σε περιοχές της χώρας. Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν ολοκληρωτικά σχεδόν σε αποκλεισμένους δρόμους και εγκλωβισμένους οδηγούς.

Το κορυφαίο θέμα όμως αυτή τη στιγμή είναι η δοκιμασία του αγροτικού τομέα και των παραγωγών μας. Έχουμε ήδη συζητήσει για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουμε έτσι ώστε να στηρίξουμε τους αγρότες μας», δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος.  

Από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τους ανταποκριτές του Δήμου Ναυπλιέων η σημερινή 26/1/2022  αναγγελία ζημιάς για παγετό είναι η έναρξη για τη δεκαπενθήμερη προθεσμία δηλώσεων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis