home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Επί ποδός ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας στις χιονιμένες περιοχές της Περιφέρειακής Ενότητας Αργολίδας – Τι δηλώνει και ποιους ευχαριστεί.
κακοκαιρία χιόνια ΠΕ Αργολίδας (1)

Ολονύχτια αυτοψία πραγματοποίησε ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης στα πληγέντα τμήματα του νομού.

«Όλες οι δυνάμεις της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή, ήδη από τα ξημερώματα της 24ης Ιανουαρίου 2022, με παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, κατά μήκος του επαρχιακού και κεντρικού οδικού δικτύου», επισημαίνει ο κ. Σχοινοχωρίτης.

κακοκαιρία χιόνια ΠΕ Αργολίδας (2)
Φώτο: ΠΕ Αργολίδας

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κο Ιωάννη Μαντζούνη για την αμέριστη συνεργασία του και παρουσία του δίπλα μου όλο το 24ωρο, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία , όλες τις υπηρεσίες και τις διευθύνσεις της Π.Ε. Αργολίδας, καθώς και τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων, τον Δήμο Επιδαύρου και τον Δήμο Ερμιονίδας, για την άμεση ανταπόκριση και εύρυθμη συνεργασία με το αίσθημα ευθύνης και ετοιμότητας κατά τη διάρκεια των δύσκολων δύο ημερών», προσθέτει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας.

«Ιδιαίτερα ευχαριστώ την Διευθύντρια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κωνσταντίνα Καχριμάνη, τον Προϊστάμενο των Συγκοινωνιακών Έργων Σπύρο Μητροβγένη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Μαρία Κακαράντζα και όλους τους οδηγούς και τους χειριστές μηχανημάτων της Π.Ε. Αργολίδας όπως και εξωτερικούς συνεργάτες, που δούλεψαν νύχτα ημέρα αδιάκοπα δίνοντας σκληρή μάχη για να παραμείνει το δίκτυο του Νομού ανοιχτό χωρίς προβλήματα», καταλήγει.

κακοκαιρία χιόνια ΠΕ Αργολίδας (3)
Φώτο: ΠΕ Αργολίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis