home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αργολίδα λόγω κακοκαιρίας

Ανακοινώθηκε και από τους δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας πως Δευτέρα και Τρίτη οι σχολικές μονάδες θα είναι κλειστές. Τι θα γίνει με τους παιδικούς σταθμούς

Μετά την ανακοίνωση για διήμερο κλείσιμο σχολείων σε Άργος και Ναύπλιο, ανακοινώθηκε πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών για την ασφάλεια μαθητών κατά τη μετακίνησή τους αλλά και κατά την παραμονή τους στους χώρους των σχολείων τις επόμενες ημέρες, ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Επιδαύρου, τη Δευτέρα 24/1/2022 και την Τρίτη 25/1/2022.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Επιδαύρου θα λειτουργήσουν με ώρα έναρξης 10 π.μ.

Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη και θα ληφθεί νέα απόφαση για τυχόν περαιτέρω αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων.

Κλειστά σχολεία και στην Ερμιονίδα

Εν αναμονή της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικών και Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών και ΚΔΑΠ του Δήμου Ερμιονίδας, για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, 24, 25 και 26 Ιανουαρίου, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Τα προγνωστικά στοιχεία της Ε.Μ.Υ. για τα επόμενα εικοσιτετράωρα, επιβάλουν την αμέριστη προσοχή μας σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τα σχολεία τους, καθώς και την εκπαιδευτική κοινότητα, και τους γονείς. Μετακινήσεις, παραμονή στις αίθουσες, σε συνδυασμό με τα προληπτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, καθιστούν δεδομένη την απόφασή μας για την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Παρακαλούμε και εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους δημότες, να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα σχέδια αυξημένης ετοιμότητας και είμαστε προετοιμασμένοι, με πρώτο μέλημα την προστασία της ζωής και της υγείας των δημοτών μας.”

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button