home design

Διευρύνεται η βάση των δικαιούχων επιδότησης για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο

Νέα τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή

Η διεύρυνση της βάσης των δικαιούχων επιδότησης για τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου προβλέπεται σε νέα τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με την τροπολογία αυτή πληθύνεται ο αριθμός των δικαιούχων καταναλωτών φυσικού αερίου και εμπλουτίζεται το ρυθμιστικό περιεχόμενο της προβλεπόμενης κοινής απόφασης των υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομικών, με την οποία εξειδικεύεται η διαδικασία χορήγησης της επιδότησης.

«Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας έχει αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα τη δυσκολία πληρωμής των λογαριασμών και την αύξηση του κόστους παραγωγής. Απαιτείται ευρύτερη πρόβλεψη των δικαιούχων επιδότησης, καθώς και ενίσχυση του κανονιστικού πλαισίου, για τη χορήγηση επιδότησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η νέα ρύθμιση αφορά στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας ανεξαρτήτως επιπέδου, στους αγρότες, στους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και στις επιχειρήσεις , εκτός των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας , καθώς και σε όλους τους καταναλωτές φυσικού αερίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version