home design 800x400
home design 1170Χ320

Άλλαξε προς το καλύτερο το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Τι διαπίστωσε η αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Σπυριδούλα Σπανού κατά την επίσκεψή της στο χώρο, μετά την ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης.
Σπανού μουσικό σχολείο Αργολίδας (3)

Ως αρμόδια Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους Μυκηνών, η Σπυριδούλα Σπανού πρόσφατα πραγματοποίησε με τους πολιτικούς μηχανικούς της υπηρεσίας κ. Σούρσο Κων/νο & κ. Παπάζογλου Χρήστο, επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας κατόπιν της ολοκλήρωσης εργασιών του εργολάβου που είχε αναλάβει το Έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ».

Στο χώρο του σχολείου μας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Ελισάβετ Χατζηνικολάου, ο εκπαιδευτικός Ψύχας Παναγιώτης , ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Χρήστος Πετσέλης που είναι όλα αυτά τα χρόνια αρωγός του Μουσικού Σχολείου & ο πρόεδρος της Κοινότητας Προσύμνης Μπινιάρης Γιώργος όπου και εδρεύει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Σπανού μουσικό σχολείο Αργολίδας (4)
Φώτο: fb (Σπυριδούλα Σπανού)

Στα πλαίσια του παραπάνω έργου πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες εργασίες:

  • Εσωτερικές διαμορφώσεις αιθουσών και γραφείων με τοιχοποιία ξηράς δόμησης (τοίχοι γυψοσανίδας με ηχομόνωση και ορισμένες νέες πόρτες, όπου απαιτούνταν).
  • Αποξήλωση εξωτερικών κουφωμάτων και αντικατάστασή τους με νέα θερμομονωτικά.
  • Αποξήλωση σαθρών εξωτερικών επιχρισμάτων και ανακατασκευή τους.
  • Μαρμαροποδιές στα στηθαία του δώματος.
  • Εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί.
  • Αντικατάσταση των θερμαντικών σωμάτων του συστήματος θέρμανσης με χρήση ζεστού νερού.
  • Αντικατάσταση του συνόλου των εσωτερικών φωτιστικών σωμάτων.
  • Νέα ηλεκτρολογικά δίκτυα (πίνακες, καλωδιώσεις).
  • Πλήρη ανακαίνιση υφιστάμενου κτηρίου βοηθητικών χώρων και διαμόρφωσή του σε σχολικές αίθουσες, WC και αποθηκευτικό χώρο. Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή εξωτερικών και εσωτερικών τοιχοποιιών (με προδιαγραφές ηχομόνωσης & θερμομόνωσης), την υγρομόνωση και θερμομόνωση του δώματος, την κατασκευή νέου χώρου WC, ο οποίος εξυπηρετεί ΑΜΕΑ, την κατασκευή δαπέδου με επίστρωση πλακιδίων, την τοποθέτηση νέων θερμομονωτικών εξωτερικών κουφωμάτων αλουμινίου, εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς, εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών ηλεκτρολογικών δικτύων.

«Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και η Δημοτική Αρχή Δήμου Άργους Μυκηνών βρίσκονται δίπλα στο εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό πληθυσμό του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας βελτιώνοντας τις υποδομές του και κατ’ επέκταση την εκπαιδευτική διαδικασία», δήλωσε η κ. Σπανού.

Σπανού μουσικό σχολείο Αργολίδας (1)
Φώτο: fb (Σπυριδούλα Σπανού)
Σπανού μουσικό σχολείο Αργολίδας (2)
Φώτο: fb (Σπυριδούλα Σπανού)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis