home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία: Κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός με το πρώτο W Hotel στην Ελλάδα

Tην Costa Navarino επέλεξαν η Marriott International και η ΤΕΜΕΣ
costa navarino

Σε κορυφαίο διεθνή τουριστικό προορισμό έχουν όραμα να αναδείξουν τη Μεσσηνία η Marriott International Inc και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. με την επιλογή της Costa Navarino για την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα και τη λειτουργία του πρώτου W Hotel στη χώρα μας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. με το νέο W Costa Navarino, ενισχύοντας την παρουσία της Marriott International σε αυτόν τον υπέροχο μεσογειακό προορισμό»,  δήλωσε η Candice D’Cruz, αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International.

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά από την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία.

Το W Costa Navarino θα βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων. Θα διαθέτει 246 δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.

«Στόχος μας είναι στο W Costa Navarino να υπάρχει μια μοναδική ενέργεια, που θα ενισχύει την ελεύθερη έκφραση, τον διάλογο και τη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών, ενώ θα σέβεται και θα αναδεικνύει τις αυθεντικές εμπειρίες και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Costa Navarino, πιστεύουμε ότι το W θα συμβάλει σημαντικά στο όραμά μας για την περαιτέρω καθιέρωση της Μεσσηνίας ως κορυφαίο διεθνή προορισμό για επίσκεψη και διαμονή», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Σύγχρονα γήπεδα τένις, ένας χώρος αποκλειστικά αφιερωμένος στα θαλάσσια σπορ αλλά και ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, ιστιοπλοΐα καθώς και 4 γήπεδα γκολφ, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Καθώς ήδη δυο brands της Marriott International έχουν παρουσία στην Costa Navarino (το «The Westin Resort Costa Navarino» και το «The Romanos, a Luxury Collection Resort») η περιοχή δείχνει να εντάσσεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: Capital.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis