home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΛακωνία

Λακωνία: Ρήμαξαν 3 σπίτια και αποπειράθηκαν να κλέψουν κι άλλα 5

Πάνω από 4.000 ευρώ η λεία των πιτσιρικάδων

Τρεις νεαροί, ηλικίας 17, 18, και 19 χρονών αντίστοιχα, καθώς και δυο ανήλικοι είχαν ρημάξει σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα οδηγήθηκαν στα ίχνη των νεαρών και διαπίστωσαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 26 Δεκεμβρίου έως και 13 Ιανουαρίου είχαν διαπράξει τρεις κλοπές και πέντε απόπειρες κλοπής σε σπίτια στις παραπάνω περιοχές.

Λακωνία Κλοπές

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, κινητοποιήθηκαν άμεσα και εντόπισαν τους νεαρούς σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης.

Μετά από έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των κλοπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η λεία των πέντε νεαρών, σύμφωνα με τις δηλώσεις των ιδιοκτητών, ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση πιθανής συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button