home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Κρανίδι: Αποδεκάτισε την Ένωση Ερμιονίδας ο κορωνοϊός

Αναβολή του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής ζητά η ομάδα

Ο κορωνοϊός επελαύνει και στο διάβα του δεν άφησε αλώβητη την αγαπημένη ομάδα της Ερμιονίδας, αποδεκατίζοντάς την στην κυριολεξία καθώς 7 παίκτες της βρέθηκαν χθες θετικοί.

Στον καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην απογευματινή προπόνηση 7 παίκτες και 1 μέλος του Δ.Σ. ανιχνεύθηκαν θετικοί στον ιό μετά από self και στη συνέχεια rapid test.

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ παρακολουθούνται και από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ενημέρωσε στη συνέχεια την ΕΠΟ και την Υγειονομική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας και υπέβαλε στην Επιτροπή Αγώνων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αίτημα αναβολής του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με τον Άγιο Ιερόθεο, για την 11η αγωνιστική του 5ου ομίλου, βάσει του πρωτοκόλλου και των οδηγιών που έχουν δοθεί.

Θα ακολουθήσουν επαναληπτικοί έλεγχοι και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ, για να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν και άλλα κρούσματα στην ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι οι  δυο παίκτες (Νίκος Μερτύρης και Γρηγόρης Ιβάνοφ) που είχαν βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες θετικοί επέστρεψαν ήδη από την καραντίνα και ήταν μέσα στο γκρουπ ποδοσφαιριστών, που πραγματοποίησαν καρδιολογικές εξετάσεις, πριν από τη χθεσινή προπόνηση.

Στην ομάδα κυριαρχεί προβληματισμός σχετικά με την υγεία των παικτών, καθώς απαιτείται ένα χρονικό διάστημα για να επανέλθουν σε κανονική κατάσταση, ολοκληρώνοντας και όλες τις απαραιτητες εξετάσεις που προβλέπονται, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, γεγονός που η Ένωση ζητά να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους αρμοδίους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button