Home design
home design 800x400

Αργολίδα: Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση του «Διομήδη»

Σε ετοιμότητα όλος ο μηχανισμός της περιφερειακής ενότητας
Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Η αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Διομήδης» ήταν το θέμα της σύσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, υπό την προεδρία του νέου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιωάννη Μαλτέζου και τη συμμετοχή του νέου εντεταλμένου Συμβούλου για τον αθλητισμό Ιωάννη Μαντζούνη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, η Προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας κ. Κακαράντζα, η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κ. Καχριμάνη, ο Διοικητής Π.Υ. Αργολίδας κ. Παππάς, ο Διοικητής Π.Υ. Ναυπλίου κ. Γεωργόπουλος, ο Υποδιοικητής ΔΙ.Π.Υ. Αργολίδας  κ. Καπουράλος, ο Υποδιοικητής Π.Υ. Άργους κ. Χριστόπουλος, ο υπεύθυνος ΕΚΑΒ Αργολίδας κ. Οψιμούλης, εκπρόσωποι του Στρατού και του Λιμενικού, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Λαθούρης  και εκπρόσωποι της Δασικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Ναυπλίου και Επιδαύρου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε η ετοιμότητα του μηχανισμού, η επάρκεια αλατιού και υλικών, η ετοιμότητα χειριστών και μηχανημάτων ενώ αποφασίστηκε και ένας κατ’ αρχήν συντονισμός σε περίπτωση εκτάκτων καιρικών φαινομένων και ισχυρών χιονοπτώσεων.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis