home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Ερμιονίδα: Μία γυναίκα στο τιμόνι του δημοτικού συμβουλίου

H Ελένη Γκαμίλη θα είναι η πρόεδρός του.

H Ελένη Γκαμίλη θα είναι η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, μετά από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου. Όπως δήλωσε:

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς, τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, για την τιμητική, προς το πρόσωπό μου, πρότασή του.

Ευχαριστώ θερμά, τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, όλων των παρατάξεων, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με ανέδειξαν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτής. Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.

Αντιλαμβανόμενη την ευθύνη που απορρέει από την θέση αυτή αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο τόπος μας, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά προς όφελος του τόπου και τον συμπολιτών μας .

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συνδημότες μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να τους καλέσω να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Ανταποδίδοντας τα ευχολόγια, που άλλωστε δεν κοστίζουν κάτι και στηρίζουν την παρηγορητική στάση ζωής και αναμονής θαυμάτων, αντεύχομαι στη νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να παρέμβει αμέσως και να διορθώσει τη λογοκρισία που μου έχει επιβληθεί σε ιστότοπους του Δήμου Ερμιονίδας από δημοτικούς υπαλλήλους.
    Κάτι μου λέει όμως πως οι ευχές δεν συνοδεύονται με έργα, αντίθετα, οι ευχές αντικαθιστούν τα έργα!
    Θέλω να δω τι σημαίνει και πώς εννοεί αυτή τη λέξη με κεφαλαία στο κείμενο της νέας προέδρου: “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ”.
    Εύχομαι (αδιόρθωτος εγώ, αισιόδοξος πάντα!) να διαψευσθώ με κάποιο θαύμα… 🙂
    Ευάγγελος Αλεξανδρής, Πόρτο Χέλι
    Εκπαιδευτικός, Κοινωνιολόγος, Δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button