home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Συμπόσιο για την εκπαίδευση στις φυλακές από τη Σχολή Καλών Τεχνών

Στις 17 Ιανουαρίου η δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση

Τη δεύτερη κατά σειρά διαδικτυακή συνάντηση του Συμποσίου «INTER dialogues for prison education. Do ut des», που αφορά την εκπαίδευση στις φυλακές διοργανώνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση – MA in Drama and Performing Arts in Education and Lifelong Learning», της Σχολής Καλών Τεχνών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με την Ομότιμη Καθηγήτρια Άλκηστις Κοντογιάννη, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 6 το απόγευμα.

poster 1

Το Συμπόσιο δομείται σε 6 + 1 διαδικτυακές συναντήσεις και την παρουσίαση και τον συντονισμό της β΄ συνεδρίας έχει αναλάβει η Σοφία Γιοβάνογλου, Σύμβουλος Α’ Κοινωνικών Επιστημών του ΙΕΠ ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής Κώστας Μάγος. Θα ακουστούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις σχετικά με την εκπαίδευση στις φυλακές.

Την έναρξη θα κάνει η κ. Άλκηστις Κοντογιάννη με την παρουσίαση του πρώτου εισηγητή κ. Jose Aguiar από τις φυλακές Pentonville του Λονδίνου, ο οποίος δεν μπόρεσε να μιλήσει στην πρώτη συνάντηση, όπως είχε ορισθεί.

Στο Συμπόσιο θα μιλήσουν επίσης:  Άννα Αριστοτέλους, Διευθύντρια των Φυλακών της Κύπρου, Στρατής Πανούριος, Σκηνοθέτης, Μιχάλης Τραΐτσης, Σκηνοθέτης και Θεατρικός Παιδαγωγός στην Ιταλία, Κώστας Μάγος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μάγδα Βίτσου, ΕΔΙΠ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Άννα Δημητρίου, υποδιευθύντρια των Φυλακών της Κύπρου και η Ομότιμη Καθηγήτρια Άλκηστις Κοντογιάννη.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το Συμπόσιο, μέσω της σελίδας του στο Facebook («Συμπόσιο, η εκπαίδευση στις φυλακές. INTER– dialogues»), στην οποία θα πραγματοποιείται προβολή σε ζωντανή σύνδεση ενώ μπορούν  να υποβληθούν και ερωτήματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα  απόκτησης και Βεβαίωσης Παρακολούθησης συμπληρώνοντας μία ηλεκτρονική φόρμα αίτησης κατά την έναρξη της Συνεδρίας και άλλη μία κατά τη λήξη της Συνεδρίας. Οι ηλεκτρονικές φόρμες αίτησης θα αναρτηθούν ακριβώς από κάτω, στα σχόλια της σελίδας του Συμποσίου, στο Facebook. Για να χορηγηθεί η Βεβαίωση θα πρέπει να συμπληρωθούν και οι δύο αιτήσεις. Η Βεβαίωση παρακολούθησης θα σταλεί εντός ολίγων ημερών στο email που θα δηλωθεί στην ηλεκτρονική φόρμα αίτησης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis