home design 800x400
home design 1170Χ320

Mobile Filmmaking Workshop με τον Κρίστιαν Ξυπολιά στο Ναύπλιο

Απευθύνεται σε λάτρεις του κινηματογράφου, που επιδιώκουν να μάθουν να αφηγούνται ιστορίες με κινηματογραφικό τρόπο.
Ξυπολιάς

Mobile Filmmaking Workshop με τον Κρίστιαν Ξυπολιά στο Φουγάρο, στο Ναύπλιο. Το εργαστήριο διερευνά τις τεχνικές και αισθητικές δυνατότητες που σας δίνει ένα smartphone για να δημιουργήσετε μια κινηματογραφική αφήγηση.

Απευθύνεται σε λάτρεις του κινηματογράφου, που επιδιώκουν να μάθουν να αφηγούνται ιστορίες με κινηματογραφικό τρόπο. Μπορούν να συμμετάσχουν έφηβοι και ενήλικες, ακόμη και δίχως καμία προηγούμενη εμπειρία.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η παραγωγή μιας μονόλεπτης ταινίας από κάθε συμμετέχοντα, περνώντας από όλα τα στάδια της κινηματογραφικής παραγωγής μέχρι και το post production. Οι ταινίες θα προβληθούν στο τέλος του workshop και θα βραβευτεί η καλύτερη.

Τετάρτη 12, 19, 26/1 και 2, 9, 16, 23/2 ώρες 5-7.30 μμ για έφηβους κι ενήλικες.

Κρίστιαν Ξυπολιάς

Γεννήθηκε στην Ιταλία και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Σκηνοθεσία Κινηματογράφου στη Scuola Nazionale di Cinema Indipendente της Φλωρεντίας και Αρχιτεκτονική στo Politecnico di Torino. Η τελευταία του ταινία Fiori έλαβε πρόσφατα το βραβείο καλύτερης ταινίας Rai Cinema Channel Award στο Φεστιβάλ RIFF της Ρώμης, και διανέμεται παγκόσμια από την Zen Movie. Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, video clip και video art με συμμετοχές και διακρίσεις σε διεθνείς φεστιβάλ. Ζει και εργάζεται μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Περιορισμένες θέσεις. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Απαιτούμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού/ νόσησης σε ισχύ.

δηλώσεις συμμετοχής 2752047380 ∙ [email protected]

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis